Thuisonderwijs, nog nooit zo makkelijk!

Het aanbieden van thuisonderwijs aan je kinderen is een avontuur vol uitdagingen. De verantwoordelijkheid, de organisatie, de noodzaak om leerstof te beheersen en de twijfel of je het wel goed doet. Het kan overweldigend zijn. Bij EigenReis nemen we deze zorgen uit handen. Wij staan klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden in deze reis. 

Persoonlijke intake

Jouw leeravontuur bij EigenReis begint met een gratis, persoonlijke intake. Tijdens deze intake bespreken we jullie onderwijsbehoeften. Deze essentiële eerste stap zorgt ervoor dat we een leerervaring kunnen bieden die perfect aansluit bij jouw kind. 

Leerkracht- en leerlingsoftware

Vanuit de online leeromgeving heb je zowel toegang tot de leerkracht- als leerlingsoftware. Hiermee kun je moeiteloos zelf instructies geven, lessen klaarzetten en de voortgang van je kind volgen. Voor de vakken Nederlands, Engels en rekenen maken we gebruik van Junior Cloud en voor de overige vakken van Faqta. Neem hiernaast alvast een kijkje in Junior Cloud!
Write your awesome label here.

OuderAcademie

De OuderAcademie is jouw gids in de wereld van thuisonderwijs. Deze is ontworpen om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. Van het voorbereiden en klaarzetten van lessen, het geven van instructies, tot het bekijken van de resultaten van je kind - we nemen je stap voor stap mee door de methodes.

Flexibele begeleiding

Bij EigenReis ben jij de regisseur van het leerproces van je kind. Je kunt ervoor kiezen om zelf de begeleiding op je te nemen, of je kunt onze professionele hulp inschakelen. Onze flexibele benadering betekent dat je kunt kiezen of, wanneer en hoe vaak wij kunnen helpen.
Write your awesome label here.

Masterclasses 

Onze masterclasses zijn een geweldige bron van informatie en inspiratie. Tijdens deze sessies beantwoorden we veelgestelde vragen en delen we waardevolle kennis over relevante onderwerpen.

Besloten community

Als lid van EigenReis krijg je toegang tot onze besloten community. Hier kun je ervaringen uitwisselen, leren van andere ouders en waardevolle steun en advies krijgen. Het is een veilige ruimte waar je connecties kunt maken en kunt groeien.
Write your awesome label here.

Vandaag EigenReis thuisonderwijs zelf al ervaren?

Zelf het onderwijs verzorgen met EigenReis, hoe ziet dat er nu uit? Met deze GRATIS Sneak Peek ontdek jij thuisonderwijs met EigenReis!

Start jouw eigen reis vandaag!

Bij EigenReis geloven we in de kracht van thuisonderwijs en zijn we toegewijd om je de best mogelijke ondersteuning te bieden. We zijn er om jouw leeravontuur zo makkelijk, effectief en plezierig mogelijk te maken. Plan vandaag nog een gratis intake en start jouw eigen reis.