Ervaar NU ZELF

Thuisonderwijs: Sneak peek!

Hoe ziet online thuisonderwijs of reisonderwijs voor groep 3 t/m 8 eruit, dat voldoet aan de kerndoelen van het basisonderwijs? En hoe zorgen we ervoor dat jij alle benodigde tools hebt om jouw kind op maat te begeleiden? Al deze informatie kom je te weten in onze Sneak peek!

Heb je vragen? Stel ze tijdens jouw gratis intake!
Write your awesome label here.

Wat EigenReizigers zeggen

Esther: 'Bij EigenReis vonden we precies wat we zochten: flexibel Nederlands basisonderwijs voor onze reizende familie. Na een fijn kennismakingsgesprek met Kelly en Arinda waren we overtuigd. Onze kinderen besteden slechts enkele uren per dag aan online onderwijs, waardoor we onze dagen vrij kunnen indelen. Bovendien kunnen we het onderwijsniveau per kind en per vak aanpassen. Alles is tot in de puntjes geregeld, de lijntjes zijn kort en onze kinderen zijn heel blij met EigenReis. Kelly en Arinda vragen regelmatig hoe het gaat en staan open voor feedback, wij zijn eigenlijk gewoon alleen maar heel erg blij!'
Jouw gids

Arinda Hoffland

Na het basisonderwijs koos Arinda voor Havo-Vwo, maar voelde zich er niet op haar plek en werd schooluitvaller. Deze ervaring dreef haar om het onderwijssysteem te transformeren. Na een duale PABO-opleiding werd ze leerkracht en bouwcoördinator. Ze behaalde haar master Leren en Innoveren, waarin ze theorie naar praktijk vertaalde. Ze gaf les in Singapore, omarmde 1-op-1 online lesgeven en coachte leerkrachten. Haar eigen kinderen zijn de belangrijkste drijfveer om EigenReis te ontwikkelen, dat ruimte biedt aan individuele talenten en een grenzeloze toekomst mogelijk maakt.