Het vinden van de perfecte locatie om jouw bedrijf te vestigen en vanaf elke locatie te kunnen runnen, kan een uitdaging zijn. Bij ons was het een avontuurlijke zoektocht. Uiteindelijk hebben we gekozen voor oprichting in Estland, een beslissing die we eenvoudig hebben gemaakt met de onmisbare hulp van Xolo.

Waarom Estland?

Laten we bij het begin beginnen. We kozen ervoor EigenReis in Estland op te richten. Waarom? Estland biedt unieke kansen voor ondernemers in het buitenland, zowel als freelancer als met het oprichten van OÜ, vergelijkbaar met de Nederlands BV. Het enige dat je nodig hebt is een e-Residency. Wil je een eigen bedrijf oprichten? De OÜ-registratie is volledig online, zonder fysieke aanwezigheid in Estland. Ook geniet je van gunstige belastingen en toegang tot de EU-markt.
Write your awesome label here.

Wij kozen Xolo Leap

Van freelancers tot ondernemers die een Osaühing (OÜ) in Estland willen oprichten, Xolo biedt alles-in-één oplossingen om jouw ondernemersdromen te verwezenlijken. Ze zorgen voor administratieve en fiscale verplichtingen, terwijl jij je kunt concentreren op jouw passie en succesvol ondernemen vanuit jouw huidige locatie. Bekijk hier hoe Xolo Leap werkt!

Meer weten over Xolo?