Waar onze reis begon

Wij, Kelly en Arinda, wonen op Bali, zijn allebei getrouwd met een Indonesische man en hebben beiden twee gemixt Indonesisch-Nederlandse kinderen. Doordat we in een vergelijkbaar schuitje zitten, hadden we elkaar in dat opzicht al snel gevonden. Gesprekken over het onderwijs voor onze kinderen kwamen ook steeds meer op gang. Uren hebben we verschillende onderwijsmogelijkheden onderzocht, maar we konden niet vinden wat we zochten voor onze kinderen. Daaruit ontstond een plan! 


Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Ons vertrekpunt

Begin 2022 bundelden we onze krachten en zetten we de eerste stappen voor EigenReis. Arinda, met haar ervaring als online leerkracht en onderwijsontwikkelaar en Kelly, met haar juridische achtergrond, vele kennis van bedrijfsprocessen en onderwijsinstellingen op een ander niveau, vormden de perfecte combinatie om dit avontuur aan te gaan. We werkten ons plan uit en startten in januari 2023 aan het bouwen van EigenReis. Vanaf dat moment begon onze reis écht en nemen we mensen mee in de ontwikkeling van EigenReis. Vanaf september 2023 zijn zowel EigenReis Totaal als EigenReis Nederlands beschikbaar. Onze kinderen zijn onze grootste drijfveer, maar EigenReis is er voor iedereen die wil leren en leven op eigen voorwaarden!

Route vooruit: onze toekomstplannen

We staan nog maar aan het begin van onze reis en hebben vele toekomstplannen. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:
  • OuderAcademie: Deze breiden we uit met praktische handvatten om ouders te helpen hun kinderen nog beter te begeleiden.
  • MijnWereld: Dit wordt een bibliotheek vol met lessen die we zelf graag hadden willen leren zoals zelfvertrouwen, mindfulness, yoga en nog veel meer!
  • Gratis community: We blijven deze uitbreiden met waardevolle informatie en tools over het leven buiten de gebaande paden.
Write your awesome label here.

Ontdek EigenReis!

Start met leren en leven op jouw voorwaarden en plan nu een gratis adviesgesprek in!