Alles wat je zelf óók op school had willen leren

Herken je dat gevoel? "Dit had ik al veel eerder willen weten, had ik dit maar op school geleerd!" Met MijnWereld doet jouw kind essentiële vaardigheden en kennis op buiten de kaders van het reguliere onderwijsprogramma. Zo wordt jouw kind écht wereldwijs!

Thema's

Geld

Geef je kind de sleutel tot financiële vrijheid! Hoe eerder je start met het vormgeven van een sterke basis voor een leven vol welvaart en overvloed, hoe beter. Gedachten over geld worden immers al in de kindertijd gevormd. Leer hoe geld vóór je kan werken, ontwikkel een positieve geld mindset, en nog veel meer.

Mindset (in ontwikkeling)

Je kind in staat stellen zijn of haar mooiste leven te leven begint met bewustwording creëeren omtrent de verhalen die ze zichzelf vertellen. Want je mindset bepaalt je gedrag en je gedrag bepaalt je resultaat. In deze cursus leren kinderen wat de kracht is van gedachten en hoe ze deze op een positieve manier kunnen inzetten. 

Emoties (in ontwikkeling)

Open de deur naar emotionele veerkracht voor je kind! Leert hen hoe ze emoties kunnen begrijpen en beheersen, waardoor ze veerkrachtiger en zelfverzekerder worden in elke situatie. Help hen ontdekken hoe emotionele intelligentie hun welzijn en geluk kan vergroten.

Empower je kinderen voor het leven met MijnWereld - wanneer leren betekenisvol en werelds wordt, geef je jouw kind hét fundament om hun mooiste leven te leven.  

Want échte educatie stopt niet bij wiskunde of geschiedenis. Thema’s zoals ‘hoe werkt geld écht’, ‘het cultiveren van een positieve (geld)mindset’, en nog veel meer, komen aan bod. Elk aspect van ons platform is ontworpen om kinderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hun horizon te verbreden. 

Voor wie is MijnWereld?

Of je kind nu in Nederland naar de basisschool gaat en je een aanvulling zoekt op het reguliere lesaanbod, thuisonderwijs geeft, of op reis bent en je kind naast het online lesaanbod extra inspiratie, groei en uitdaging wilt geven - MijnWereld is er voor de kinderen van nu; de kinderen van de toekomst. Kies de thema's die jullie aanspreken en verrijk de onderwijs ervaring van je kind op maat.

over MIJ

Jelita

Wat begon met de realisatie dat er zo veel thema's en onderwerpen zijn waarvan ik had gewild dat ik hier al veel eerder op school over had geleerd, groeide uit tot de wens om mijn kinderen hét fundament te geven dat ze echt wereldwijs maakt.  
Write your awesome label here.