De kracht van taal

Cultiveer een gezonde geldmindset bij je kind

Kinderen nemen bewust en onbewust waar hoe jij als ouder omgaat met geld, hoe je praat over geld, en welke waarden en overtuigingen je over geld uitdraagt. Deze vroege indrukken en ervaringen kunnen een blijvende invloed hebben op het financiële gedrag en de mindset van jouw kind tijdens het opgroeien. 

Maar hoe leg je de connectie van jouw eigen mindset naar die van je kind? Dat leer met dit e-book. Soms is het namelijk nog best lastig om iets al op een positieve manier over te dragen aan je kind wanneer je dit zelf nog aan het leren bent of wanneer dit nog helemaal nieuw voor je is. 
Write your awesome label here.
  De inhoud

Ontdek alles wat jij moet weten om je kind een positieve geldmindset mee te geven!

In dit e-book vind je:
  • 10 veel voorkomende beperkende geld overtuigingen 
  • 30 niet helpende uitspraken die hier mee gepaard gaan en wat je je kind onbewust leert door dit regelmatig te zeggen
  • Voorbeelden van dagelijkse situaties waarin het om geld gaat met negatieve & positieve reacties
  • Opdrachten om jouw nieuwe uitspraken concreet te maken
  • Bonus: 10 extra uitspraken die een positieve geldmindset stimuleren
Schrijver e-book

Over Jelita

"Ik ben opgegroeid met het idee dat je geld moet sparen, geen risico’s moet nemen en hard moet werken om een salarisverhoging te krijgen. Dus dat is wat ik deed. Totdat ik leerde dat de rijken hun kinderen iets anders leren over geld. In een korte tijd transformeerde mijn geld mindset (en kennis) van schaarste en gebrek naar overvloed. Toen ontstond de wens om mijn kinderen dit nu al te leren, zodat ze later niet hoeven te dealen met beperkende overtuigingen over geld. Ik realiseerde me dat het creëeren van een positieve geldmindset begint bij openlijk te praten over geld. Maar over geld praten is niet altijd even makkelijk als je dat van huis uit niet hebt meegekregen. Daarom heb ik deze gids samengesteld. Zodat je de tools in handen hebt om je kind een positieve geldminset mee te geven, ook wanneer je zelf nog aan het leren bent!"