EigenReis partners

Bij EigenReis geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Daarom hebben we samengewerkt met enkele partners om onze missie van gepersonaliseerd online leren en grenzeloos ondernemerschap te versterken. Wij hopen je met onze (ondernemers)reis te inspireren!

Ondernemen met Xolo

Ontdek de vrijheid van wereldwijd ondernemen met Xolo. Van freelancers tot ondernemers die een Osaühing (OÜ) in Estland willen oprichten, Xolo biedt alles-in-één oplossingen om jouw ondernemersdromen te verwezenlijken. Ze zorgen voor administratieve en fiscale verplichtingen, terwijl jij je kunt concentreren op jouw passie en succesvol ondernemen vanuit jouw locatie.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Reis- en zorgverzekering

Ben je van plan om langere tijd in het buitenland te verblijven en zoek je naar een reis- en ziektekostenverzekering? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! We ontvangen regelmatig vragen over de verzekering die wij gebruiken en daarom delen we graag alle informatie met jou over deze verzekering waar we super blij mee zijn. Voor slechts € 71,- per volwassene en € 55,- per kind ben je met STAY Travel premium gedekt, inclusief tandartskosten en zwangerschapszorg. 

Reis- en zorgverzekering

Ben je van plan om langere tijd in het buitenland te verblijven en zoek je naar een reis- en ziektekostenverzekering? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! We ontvangen regelmatig vragen over de verzekering die wij gebruiken en daarom delen we graag alle informatie met jou over deze verzekering waar we super blij mee zijn. Voor slechts € 71,- per volwassene en € 55,- per kind ben je via STAY Travel premium gedekt, inclusief tandartskosten en zwangerschapszorg. Wil je meer informatie? Lees hieronder verder!