— blijf als eerste op de hoogte van de lancering —

Leg de fundering voor een leven in overvloed voor je kind (en jezelf) 

Als ouder ben jij de sleutel tot de financiële toekomst van je kind. Je kind een positieve geldmindset meegeven, ze helpen financieel zelfverzekerd te worden en een overvloedig leven te creëren begint bij jou! In deze cursus begin je dan ook éérst bij jezelf en daarna ga je aan de slag sámen met je kind. Zo leg je een rotsvaste fundering voor een gezonde financiële toekomst van je kinderen.

Wij gingen van schaarste en gebrek naar overvloed en leren dat nu óók aan onze kinderen

Een positieve geldmindset in combinatie met nieuwe gewoontes en acties = meer financiële rust, vrijheid en overvloed voor jou en je kind!

— waarom deze lessen onmisbaar zijn in de opvoeding —

Wat je bereikt met het volgen van deze cursus

Wat jij gelooft dat waar is over geld, bepaalt waar je toe in staat bent en wat je jezelf gunt. Dit breng je vervolgens (onbewust) over op je kinderen. Waardoor hun financiële toekomst een reflectie wordt van die van jou. Dus goed nieuws! Hoe meer jij je houding ten opzichte van geld verandert, veranderen ook je gewoontes en acties. En dát is wat je kind vervolgens ook ziet en overneemt. 
Een positieve geldmindset
de geldmindset van je kind begint bij jou
Kinderen vormen hun geldgewoonten en -overtuigingen door actief te observeren hoe hun ouders omgaan met geld, praten over geld en waarden overbrengen die daaraan gerelateerd zijn. Je kind een positieve geldmindset meegeven, begint dus bij jouw eigen overtuigingen shiften en een nieuwe realiteit creëren. 
Een financiële voorsprong
tips, tools, en meer!
Na het volgen van deze cursus weet je hoe je je kind de financiële voorsprong kunt geven (die je zelf niet gehad hebt). Tijd is geld, maar niet hoe je misschien denkt! Leer onder andere hoe je nu al kunt beginnen met het opbouwen van vermogen voor hun toekomst. We delen onder andere welke platformen, apps en tools wij hier zelf voor gebruiken.
Spelenderwijs leren over geld
geef je kind de geldlessen die op school niet geleerd worden
Jij bent de fundering, maar je kind gaat zelf ook aan de slag! Aan de hand van leuke, inspirerende oefeningen gaat je kind datgene leren over geld wat op school niet geleerd wordt. Leren over geld gaat namelijk vérder dan alleen rekenen met getallen. Door nu de basis te leggen, prikkel je de nieuwsgierigheid voor als ze oud genoeg zijn om zelf aan de slag te gaan. 
— er is zo veel meer mogelijk dan je denkt —

Wat je gaat leren in de cursus

Het is makkelijker om je kind vanaf de start een gezonde geldmindset en sterke financiële basis mee te geven dan dat ze op latere leeftijd éérst moeten deconditioneren. Maar hoe geef je dit mee als je dit zelf nog aan het leren bent? Wij gaan je helpen! Dit zijn slechts een paar dingen die je kunt verwachten:

Transformeer je eigen geldmindset

Ik neem je mee in ons verhaal hoe wij van beperkende geldovertuigingen naar een mindset van overvloed gingen - en vooral; hoe dit ook voor jou mogelijk is! Het blijft niet alleen bij theorie, we gaan direct in de actiemodus.

Wat je NU al kunt doen om je kind de financiële voorsprong te geven die je zelf niet had

Hoe kun je in dagelijkse situaties een positieve geldmindset cultiveren? Hoe voer je constructieve geldgesprekken met je kind? Hoe kun je starten met beleggen voor je kind? Al deze vragen en meer, daar geven we antwoord op!

Oefeningen, tips en lessen per leeftijdscategorie

Spelenderwijs nemen we je kind mee in de wereld van geld. Juist nu ze nog jong zijn is hét moment om de fundering te leggen voor een positieve geldmindset, financiële zelfverzekerdheid én om hun nieuwsgierigheid te prikkelen naar meer. Zodat wanneer ze straks 12+ zijn en echt zelf aan de slag kunnen met het vormgeven van hun financiële toekomst, ze hier ook een intrinsieke motivatie voor hebben. 
— FAQ —

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de cursus? We zijn nog volop in ontwikkeling, dus jouw vragen helpen ons om de cursus nog beter te maken. Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar mijnwereld@eigenreis.com en dan beantwoord ik 'm met plezier!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is tweeledig: voor ouders én kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 12 jaar.

Mijn geldmindset zit wel goed, is deze cursus dan nog steeds iets voor mij?

Super dat je al een positieve geldmindset hebt! In de cursus leer je de connectie leggen tussen jouw eigen geldmindset en die van je kind, je leert welke praktische dingen je NU al kunt doen om je kind een goede financiële start te geven, en we nemen je kind spelenderwijs mee in de wereld van geld aan de hand van oefeningen, lessen en andere tips. Als dit is wat je zoekt, dan is de cursus ook geschikt voor jou!

Wanneer wordt de cursus gelanceerd?

Een exacte timeline kunnen we je nog niet geven, maar in ieder geval dit jaar nog! We lanceren de cursus per onderdeel, dus zodra het eerste onderdeel af is ontvang je een email met alle details (als je je aanmeldt voor de wachtlijst). 

Hoe lang hou ik toegang tot de cursus?

Levenslang! Dus ook als je nu meerdere kinderen heb waarvan de oudste bijvoorbeeld al zou kunnen starten met het onderdeel voor zijn of haar leeftijd, dan kan de jongste wanneer hij of zij oud genoeg is óók starten. 

In wat voor format wordt de cursus gegeven?

Het zal een combinatie zijn van video's, ebooks en praktische oefeningen. Ook heb je levenslang toegang tot de besloten community. 

Kan ik ook de lessen bekijken die niet bij de leeftijdscategorie van mijn kind horen? 

Jazeker! Je krijgt toegang tot elke video, elk ebook en elke les (levenslang). 

Blijf op de hoogte!

Deze cursus zal alle lessen, tips, oefeningen en tools bevatten die wij zélf hadden willen leren in onze reis van schaarste en gebrek naar een mindset van overvloed, financiële zelfverzekerdheid en rust. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst en blijf als eerste op de hoogte van de lancering!
 We gaan je inbox niet vol spammen, alleen waardevolle content