Observatielijst voor ouders:
Ontwikkeling kinderen van 0 tot 7 jaar

Hoe fijn zou het zijn als je de juiste handvatten hebt om het potentieel van jouw kind te ontdekken én te ondersteunen bij de ontwikkeling? Daarom hebben wij twee uitgebreide observatielijsten ontwikkeld. Een voor 0-3,5 jaar en een voor 3,5-7 jaar. Hiermee volg je eenvoudig de tussendoelen in taal, rekenen, motoriek en sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind.
Write your awesome label here.

Ontdek en volg de unieke ontwikkeling van je kind!

Observeer met vertrouwen

Met een korte instructievideo nemen we je volledig mee in waarom en hoe je de lijsten inzet.

Volg de ontwikkeling

Volg de ontwikkeling van jouw kind aan de hand van duidelijke mijlpalen.

Visuele ondersteuning

Krijg inzicht in de ontwikkelingsstadia met behulp van een handige kleurenbalk en tijdzones.

Eenvoudig te gebruiken

Zet eenvoudig kruisjes bij behaalde mijlpalen door op het grijze vakje te klikken.

Ieder kind is uniek!

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo met tussendoelen als leidraad.

Inzicht in de ontwikkeling van jouw kind

De natuurlijke drang om te leren is de basis van onze aanpak. Bij EigenReis geloven in onderwijs dat pas bij de unieke ontwikkeling van elk kind. Met onze observatielijsten kun je zien hoe jouw kind zich ontwikkelt en wat volgende stappen kunnen zijn. 
Write your awesome label here.

Wat andere leercoaches zeggen  

De observatielijsten voor 3.5 tot 7 jaar zijn zo waardevol! Het heeft me geholpen om beter te begrijpen waar mijn kind staat en wanneer ik kan starten met het aanbieden van thuisonderwijs.
Eva
Met deze lijsten kon ik de voortgang van mijn dochter goed volgen. Het geeft me veel inzicht en vertrouwen in haar ontwikkeling.
Kim
Deze observatielijsten zijn een geweldige hulp geweest in het volgen van de ontwikkeling van mijn zoon. Het is eenvoudig om te gebruiken en het heeft me geholpen om gericht met zijn groei bezig te zijn. Een echte aanrader voor elke ouder!
Lisa
Twijfel niet

Start direct met observeren

Neem de controle over de ontwikkeling van je kind en geef ze de beste start met onze observatielijsten. Download vandaag nog en observeer en ondersteun de ontwikkeling van jouw kind!

Over EigenReis

Wij, Kelly en Arinda, hebben onze thuisbasis op Bali met onze Indonesische partners en onze gemengd Indonesisch-Nederlandse kinderen. Al snel stonden we voor een uitdaging: het vinden van passend onderwijs voor onze kinderen. Ondanks uitgebreid zoeken, vonden we geen bestaande onderwijsvorm waarin al onze wensen terugkwamen. Hieruit ontstond EigenReis! Met Arinda’s expertise in (online) onderwijs en Kelly's kennis van juridische zaken en bedrijfsprocessen, vormden we een sterk team. In september 2023 was de lancering. Binnen een half jaar volgden 60 kinderen Nederlandstalig onderwijs via Eigenreis, dé online school. Onze kinderen zijn onze grootste motivatie, maar EigenReis is er voor iedereen die onderwijs op maat zoekt en wil leven op eigen voorwaarden.