Getal & Ruimte Junior

Een heldere gestructureerde rekendidactiek met aandacht voor één onderwerp, en duidelijke en altijd werkende strategieën. Dát is Getal & Ruimte Junior.

Met aandacht, zelfvertrouwen en eigenaarschap kom je verder

Met de nadruk op aandacht, zelfvertrouwen en eigenaarschap, helpt Getal & Ruimte Junior kinderen om rekenvaardigheden te ontwikkelen op hun eigen tempo. De gestructureerde aanpak legt de focus op één onderwerp tegelijkertijd en ondersteunt leerlingen bij het overgaan van oefenen naar toepassen. Met dagelijkse instructie, automatisering en memorisatie en wekelijkse herhaling, wordt rekenen een zelfverzekerd proces. Differentiatie binnen lessen en opdrachten zorgt ervoor dat iedereen wordt uitgedaagd, of ze nu op basisniveau of verder zijn. Het resultaat: zelfverzekerd en doelgericht rekenen voor iedereen. Meer weten? Check de website!
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Junior Cloud: Leerkracht- en leerlingomgeving

Junior Cloud geeft toegang tot de ouder(leerkracht)- en leerlingomgeving. Hier bereid je de lessen voor, ondersteunt de software bij het lesgeven en heb jij inzicht in de ontwikkeling van jouw kind. Jij ziet precies waar je kind staat én hoe jij ze kunt laten groeien. Ook is het de omgeving waar jouw kind lessen volgt op eigen niveau en tempo. Volledig digitaal! Meer weten? Check de website

Junior Cloud Trainer

Junior Cloud Trainer is een uitgebreid online oefenpakket voor rekenen, spelling en Engels. De spellen met Tom, Tamira en Robbie bieden afwisseling en extra motivatie
voor alle leerlingen in groep 4 t/m 8. Het pakket bevat honderden online oefeningen, verdeeld over verschillende modules. Elke kind oefent zelfstandig op eigen niveau!
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Vandaag EigenReis thuisonderwijs zelf al ervaren?

Zelf het onderwijs verzorgen met EigenReis, hoe ziet dat er nu uit? Met deze GRATIS Sneak Peek ontdek jij thuisonderwijs met EigenReis!