Geldmindset en meer!

Ontdek alles dat wij óók wilden leren op school over geld! Van een gezonde geldmindset tot het échte geheim van geld. 

De kracht van een positieve geldmindset

Kinderen vormen hun geldgewoonten en -overtuigingen door actief te observeren hoe hun ouders en andere volwassenen met geld omgaan, praten over geld en waarden overbrengen die daaraan gerelateerd zijn. Zijn dit uitspraken die jij vaak doet?
  • 'Geld maakt niet gelukkig'     
  • 'Dat kunnen we niet betalen' 
  • 'Ik heb een gat in mijn hand' 
Ja? Lees dan verder!

Positieve geldervaringen op jonge leeftijd dragen bij aan zelfverzekerdheid, effectief geldbeheer en het vermogen om financiële doelen te stellen en te behalen. Negatieve ervaringen daarentegen kunnen angst, onzekerheid, en belemmeringen in de weg naar financiële overvloed creëren. Daarom vinden wij het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd positieve geldgewoonten en een gezonde geldmindset aan te leren, waarmee ze een solide basis voor financiële welvaart en overvloed leggen.

Ons aanbod

Hoe start jij het gesprek over geld?

Leer waarom positieve geldgewoonten en een gezonde geldmindset voor kinderen zo belangrijk zijn! Ontvang gratis 40+ stellingen en vragen om geldgesprekken te starten en de nieuwsgierigheid van je kind te prikkelen.

Wat leer jij je kinderen over geld met jouw uitspraken?

Ontdek hoe jouw woorden de geldmindset van je kind vormen. Leer positieve financiële overtuigingen creëren en beperkende overtuigingen ombuigen voor een gezonde financiële toekomst van je kinderen.

Het échte geheim van geld (in ontwikkeling)

Als je groot bent, ga je werken om geld te verdienen. Dat leren meeste kinderen, maar er is meer! Leer kinderen hoe geld écht werkt, bevorder een positieve geldmindset en help ze een financieel zelfverzekerd en overvloedig leven te creëren.

Geld verdienen met MijnWereld? Ontdek ons affiliate programma!

over MIJ

Jelita

Wat begon met de realisatie dat er zo veel thema's en onderwerpen zijn waarvan ik had gewild dat ik hier al veel eerder op school over had geleerd, groeide uit tot de wens om mijn kinderen hét fundament te geven dat ze echt wereldwijs maakt.  
Write your awesome label here.