Stepping Stones Junior

Met Stepping Stones Junior gaat het Engels van jouw kind met sprongen vooruit. De methode biedt alles wat je nodig hebt voor het geven van leuke en afwisselende Engelse lessen. Met het rijke taalaanbod en de aansprekende werkvormen maak je jouw lessen écht awesome! Kinderen breiden spelenderwijs hun Engelse woordenschat uit en krijgen zelfvertrouwen in het communiceren in een andere taal.

Eenvoudig aan de slag

Met Stepping Stones Junior geef je eenvoudig stapsgewijs Engels. Door de structuur met een duidelijke lesopbouw zie je in één oogopslag hoe je aan de slag kunt gaan. De methode helpt jou en jouw kind bij de uitspraak van Engelse woorden en zinnen, de digitale leeromgeving ondersteunt je bij elk lesonderdeel. Er is een complete handleiding in het Nederlands met Engelse instructiezinnen. Meer weten? Check de website
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Junior Cloud: Leerkracht- en leerlingomgeving

Junior Cloud geeft toegang tot de ouder(leerkracht)- en leerlingomgeving. Hier bereid je de lessen voor, ondersteunt de software bij het lesgeven en heb jij inzicht in de ontwikkeling van jouw kind. Jij ziet precies waar je kind staat én hoe jij ze kunt laten groeien. Ook is het de omgeving waar jouw kind lessen volgt op eigen niveau en tempo. Volledig digitaal! Meer weten? Check de website

Junior Cloud Trainer

Junior Cloud Trainer is een uitgebreid online oefenpakket voor rekenen, spelling en Engels. De spellen met Tom, Tamira en Robbie bieden afwisseling en extra motivatie voor alle leerlingen in groep 4 t/m 8. Het pakket bevat honderden online oefeningen, verdeeld over verschillende modules. Elke kind oefent zelfstandig op eigen niveau!
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Vandaag EigenReis zelf al ervaren?

Zelf het onderwijs verzorgen met EigenReis, hoe ziet dat er nu uit? Met deze GRATIS Sneak Peek ontdek jij thuisonderwijs met EigenReis!